Gietvloer slaapkamer

Een sfeervolle ruimte

De ideale vloer voor een slaapkamer is comfortabel en onderhoudsvriendelijk, gecombineerd met een rustgevende uitstraling. Een gietvloer beschikt over al deze kwaliteiten. Kwalitatieve kunststof vloeren aanbrengen, dat is de specialiteit van Soldicoat. Wij zijn een landelijk opererend familiebedrijf en staan voor vakkennis, kwaliteit en flexibiliteit. Als u op zoek bent naar een gietvloer voor in uw slaapkamer, bent u bij Soldicoat aan het juiste adres. Wij zijn u graag van dienst en geven u advies naar aanleiding van uw wensen. Soldicoat levert de vloer die u wenst; elke stijl en kleur is mogelijk.

Unicolour gietvloer in kinderkamer

Waarom kiezen voor een gietvloer in de slaapkamer?

Soorten gietvloeren

Naast laminaat, vast tapijt en tegels kunt u ook kiezen voor een gietvloer in de slaapkamer. Een gietvloer is naadloos, waardoor vuil zich niet kan ophopen. Eén keer per week stofzuigen of bezemen volstaat. Een gietvloer kan in diverse manieren in uw slaapkamer geplaatst worden. De naadloze afwerking geeft uw slaapkamer een rustige en strakke uitstraling die tegelijkertijd zorgt voor bepaalde sfeer. Daarbij zorgt elk type gietvloer voor een andere uitstraling, waardoor er eindeloos veel mogelijkheden zijn. Zo is het een praktische vloer waar geen vuil in de naden terecht zal komen, waardoor de vloer gemakkelijk schoon te maken is. Daarbij kunt u ook kiezen voor vloerverwarming voor extra comfort.

Slaapkamervloer van uw dromen

Meer opties

U kiest een gietvloer voor uw slaapkamer natuurlijk op basis van een aantal overwegingen. Naast de m2 prijs en de basistint is het ook van belang om over de te gebruiken coating na te denken. Een volledig waterdichte coating in uw slaapkamer heeft zo z’n voordelen, vooral als de aangrenzende badkamer dezelfde tint krijgt. Coatings voor slaapkamers kunnen dekkend of een mate van transparantie bezitten en kunnen ook worden uitgevoerd met speciale antislipdeeltjes. Dit bevordert de ruwheid en daardoor de veiligheid van de slaapkamervloer. De slaapkamer van uw dromen heeft niet alleen een fraaie vloerafwerking, maar wellicht ook vloerverwarming. Ook daarvoor zijn gietvloeren bij uitstek geschikt. Omdat de uiteindelijke afwerklaag bijzonder dun is, straalt de vloer makkelijk de opgebouwde warmte uit en hoeft er weinig aan aangrenzende deuren of drempels worden gedaan. Het vloerpakket wordt niet substantieel verdikt.

Contact

Meer weten?

Heeft u hulp nodig bij het vinden van een geschikte gietvloer voor uw slaapkamer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wij vinden het namelijk net zo prettig als u een gietvloer laat plaatsen die volledig aan uw wensen voldoet. U bent ook altijd welkom in onze showroom in Deventer. Hier kunt u alle typen vloeren goed bekijken en staan wij voor u klaar om u verder te helpen.

Offerte aanvragen
Aniek Soldicoat

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op

Contact opnemen
Klantenvertellen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met
een 9.5 op Klantenvertellen.nl

  • UspJarenlange expertise
  • UspFlexibel en korte lijnen
  • UspVCA* gecertificeerd
  • UspHoge klantwaardering