Gietvloer in keuken

Een sfeervolle ruimte

Bent u op zoek naar een gietvloer voor in uw keuken? Bij Soldicoat bent u aan het juiste adres voor een prachtige gietvloer. Wij bieden u verschillende soorten gietvloeren. Dit zijn onder andere unicolour-, en duocolour vloeren. Ook een lavasteen gietvloer is bijvoorbeeld zeer goed geschikt. Deze zijn in verschillende kleuren beschikbaar en ook zijn ze UV-bestendig. Nadat de vloeren gegoten zijn wordt de kunststofvloer afgewerkt met lak. Zo is uw vloer optimaal beschermd tegen krassen, stoten en slijtage. Verder is de vloer onderhoudsvriendelijk en relatief geluiddempend. Deze vloeren bieden een prachtige sfeer in uw keuken. U bent vrij in de keuze van de kleurencombinaties voor uw vloer, hierbij kunnen wij u wel adviseren indien nodig.

Gietvloer keuken

Sfeer creëren in uw keuken

Soorten gietvloeren

Wat een gietvloer in uw keuken zo mooi maakt, is dat het echt sfeer aan de ruimte kan toevoegen. Zowel de unicolour als duocolour vloeren zijn een mooie basis voor de ruimte. Een unicolour vloer zorgt voor een strakkere en egale look, terwijl een duocolour vloer in uw keuken zorgt voor een wat speelser uiterlijk. Afhankelijk van de kleuren kan het zowel rustig als druk overkomen. Dit is een harde zwaar belastbare gietvloer met een egale, gladde oppervlaktestructuur. Wilt u graag zien wat voor sfeer onze vloeren kunnen toevoegen aan een ruimte? Dan kunt u onze projecten bekijken.

Meer vloeren bij Soldicoat

Meer opties

Naast dat u door Soldicoat een prachtige gietvloer in uw keuken kunt laten leggen, kunt u er ook voor kiezen om een andere soort vloer te laten leggen. Wij bieden verder nog siergrindvloeren, betonciré, cementflow en epoxy rolcoatin. Deze kunnen een heel andere sfeer aan een ruimte bieden. Voor meer informatie over deze vloeren kunt u de pagina’s bekijken.

Contact voor een gietvloer in uw keuken

Meer weten?

Wilt u graag dat wij een gietvloer in uw keuken komen leggen? Neem dan gerust contact met ons op, samen bespreken we de mogelijkheden. Bent u er nog niet helemaal over uit hoe deze gietvloer in uw keuken eruit moet komen te zien? Om u hierbij te helpen hebben we een inspiratiepagina voor u gemaakt. Heeft u hier nog niet genoeg aan gehad, dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom, deze is gevestigd in Deventer. Ons team ontvangt u hier graag.

Offerte aanvragen
Aniek Soldicoat

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op

Contact opnemen
Klantenvertellen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met
een 9.5 op Klantenvertellen.nl

  • UspJarenlange expertise
  • UspFlexibel en korte lijnen
  • UspVCA* gecertificeerd
  • UspHoge klantwaardering