Gietvloer in badkamer

Betonciré gietvloer

Als specialist in een gietvloer in de badkamer hebben wij een breed assortiment voor u. Onze vloeren zijn vloeistofdicht, naadloos en onderhoudsvriendelijk. Dit maakt dat ze breed inzetbaar zijn. Bent u op zoek naar een vloer voor in uw woning? De vloersystemen die wij aanbieden zijn op vrijwel iedere ondervloer toepasbaar. Het is dus ook geen probleem als u vloerverwarming heeft in uw woning. Betonciré is een van de gietvloeren die wij leggen. Dit systeem heeft een geringe laagdikte waardoor het ook een geschikte gietvloer is voor renovatie. De gietvloer wordt dan aangebracht op de bestaande badkamervloer. Betonciré is toepasbaar als gietvloer in de badkamer maar ook als wandafwerking. Door betonciré op beide oppervlakken toe te passen vormt de badkamer een geheel.

Levendig effect en uniek patroon

Uni- en duocolour gietvloeren

Een van de soort gietvloeren waar wij gebruik van maken is de unicolour gietvloer (PU). Ook dit systeem is geschikt als u zoekt naar een gietvloer in de badkamer. Deze gietvloer heeft één kleur die u naar wens kunt uitzoeken. De gietvloer in de badkamer is naar ieders wens te bestellen. Heeft u liever een combinatie van kleuren? Ook dat is mogelijk met een gietvloer. De duocolour gietvloer (PU) is toepasbaar in elke ruimte van uw woning. Het mengen van twee kleuren resulteert in een gemêleerd patroon. Een duocolour gietvloer geeft een levendig effect aan iedere ruimte en is UV-bestendig. Wel zo fijn tegen verkleuring!

Meer dan gietvloer in de badkamer

Unieke woning

Soldicoat levert meer dan een gietvloer in de badkamer. Een mooi systeem voor een unieke uitstraling van uw woning is een siergrindvloer. Er worden verschillende kleuren korrels gemixt waardoor we beschikken over een breed kleurenaanbod. De vloeren van Soldicoat zijn allemaal slijtvast en zo ook de siergrindvloer. Maak het uzelf makkelijk en laat de siergrindvloer afwerken met een sealer. Deze afwerking maakt het reinigen van de vloer nóg makkelijker.

gietvloer badkamer

Contact voor gietvloer in badkamer

Offerte-aanvraag

Soldicoat heeft een gietvloer in de badkamer voor iedereen. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag om tot een passende gietvloer te komen. Iedere woning is anders en iedere klant heeft andere wensen. Daarom kijken wij graag mee naar de mogelijkheden voor uw woning. Vraag een offerte aan voor uw gietvloer in de badkamer of neem direct contact op. Soldicoat is thuis in alle gietvloeren.

Offerte aanvragen
Contact opnemen voor troffelvloer woonkamer

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op

Contact opnemen
Klantenvertellen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met
een 9.4 op Klantenvertellen.nl

  • UspJarenlange expertise
  • UspFlexibel en korte lijnen
  • UspHoge klantwaardering