Gietvloer in garage

Voor een betrouwbare vloer

Wilt u graag een gietvloer in uw garage? Dat begrijpen wij bij Soldicoat maar al te goed. Wij helpen u dan ook graag verder bij het leveren van de perfecte gietvloer in uw garage. Als landelijk opererend bedrijf staan wij voor flexibiliteit, kwaliteit en vakkennis. Wij denken graag met u mee over alle mogelijkheden en hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Ons aanbod aan gietvloeren is ook zeer vrij breed, zo bieden wij unicolour-, duocolour– en epoxy gietvloeren. Voor het vinden van de perfecte gietvloer in een garage bent u bij Soldicoat dus aan het juiste adres.

Epoxy rolcoating laten leggen

Gietvloer in de garage

Voordelen

Het hebben van een gietvloer in een garage heeft diverse voordelen. Hieronder hebben we er een aantal op een rijtje gezet:

 • Onderhoudsvriendelijk
 • Goede stoot-, slijt, en slagvastheid
 • Verbetert de akoestiek
 • Elastisch en scheur overbruggend
 • Eventueel geluiddempend
 • Mooie uitstraling
 • Eenvoudig te combineren met een vloerverwarming

In een garage is het hebben van een stevige en onderhoudsvriendelijke vloer geen overbodige luxe. In garages wordt namelijk vaak veel materiaal opgeslagen en of geklust. Hierdoor heeft de vloer het soms zwaar te voorduren en dient die stevig en betrouwbaar te zijn. Door te kiezen voor een gietvloer in een garage bent u hiervan verzekerd.

Unicolour of duocolour gietvloer garage

Diverse mogelijkheden

Met de gietvloeren van Soldicoat kunt u veel verschillende kanten op. Zo hebben wij gietvloeren in unicolour en in duocolour. Het verschil? Zoals de naam al doet vermoeden bestaat een unicolour gietvloer uit één kleur en een duocolour gietvloer uit twee kleuren. Daarnaast komen onze gietvloeren in zeven verschillende stijlen en zijn er veel vormen van personalisatie mogelijk. Op deze manier kunt u de gietvloer in een garage compleet op eigen wens laten afstemmen. Zo kunt u kiezen voor een moderne en schone look, door te gaan voor een witte unicolour gietvloer. Maar ook voor een gietvloer met industriële uitstraling, door te gaan voor een betonciré of cementflow gietvloer. Zo zit er voor elke garage wel een perfecte gietvloer bij.

Werkplaats

Neem vrijblijvend contact op!

Vind de gietvloer voor uw garage

Heeft u interesse in een gietvloer in de garage? Dan helpen onze experts u graag verder. Elke gietvloer is uniek en we gaan dan ook graag aan de slag om de perfecte gietvloer voor in uw garage te creëren. Wilt u meer weten over de kosten van een gietvloer? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, dan gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Vragen of meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Deventer, dan staan wij u graag te woord.

Offerte aanvragen
Aniek Soldicoat

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op

Contact opnemen
Klantenvertellen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met
een 9.5 op Klantenvertellen.nl

 • UspJarenlange expertise
 • UspFlexibel en korte lijnen
 • UspVCA* gecertificeerd
 • UspHoge klantwaardering