Gietvloer industrieel

Bouwen vanaf deze basic!

Een gietvloer is een soort ondergrond die tegenwoordig de snelst groeiende interieurtrend is. Het leggen van een strakke, egale gietvloer vergt kennis en ervaring. Voor als u op zoek bent naar een gietvloer die industrieel is, dan bent u bij Soldicoat aan het juiste adres. Onze specialisten stropen hun mouwen graag op en creëren een mooi resultaat met puntgave afwerking.

Voor elk interieur een industriële gietvloer

Een veelzijdige ondergrond

Wij bieden bovengenoemde kennis en ervaring, in combinatie met diverse soorten gietvloeren, wat maakt dat uw gietvloer altijd bij uw gewenste interieur past. Onze unicolour variant is ideaal om een schone en moderne look te realiseren, die goed te combineren valt met diverse tonen in het meubilair. Gaat uw voorkeur liever uit naar een gietvloer die industrieel en stoer is? Kies dan voor een betonciré of cementflow gietvloer. Onze gietvloeren zijn onuitputtelijk voor slaapkamers, woonkamers en meer. Daar zijn we natuurlijk trots op!

Niet alleen een strakke ondergrond

Voor- en nadelen

Gietvloeren ondergronden hebben zowel voordelen als nadelen. Bij het leggen van de vloer moeten we veel aandacht besteden aan het uitharden ervan. U mag de vloer na het leggen ongeveer een week niet aanraken. Helaas worden gietvloeren vaak geassocieerd met een harde, koude ondergrond. Dit is absoluut niet het geval! Hoewel het uiterlijk dit wel uitstraalt, is de vloer erg aangenaam. Onze ondergronden bevatten een warmtegeleidende eigenschap. Profiteer van het optimale comfort door een gietvloer die industrieel is te combineren met vloerverwarming. Daarnaast is deze vloer extra gebruiksvriendelijk. Er blijft geen vuil of stof hangen achter kiertjes en de vloer is waterdicht. Ook vergt de schoonmaak weinig moeite. Tot slot wordt een gietvloer over een bestaande vloer gelegd, waardoor dit klusje ook zo gepiept is.

Inspiratie nodig?

Daar zijn onze experts voor!

Wij kunnen van elke kamer een unieke ruimte maken met onze moderne gietvloeren. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden, wat voor vele een fijne gedachte is, maar het kan ook keuzestress veroorzaken. Kunt u er niet uitkomen en heeft u behoefte aan een beetje meer inspiratie? Bekijk dan onze afgeronde projecten!

Contact gietvloer industrieel

Vind uw perfecte ondergrond!

Wilt u graag weten hoe het kostenplaatje van een gietvloer die industrieel is eruitziet? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan! Onze experts laten u graag onze showroom in Deventer zien! Daarbij voorzien ze u van passend advies, mocht u daar behoefte aan hebben. Heeft u andere vragen, dan kunt u altijd bij ons terecht! Wij staan u met alle plezier te woord.

Offerte aanvragen
Aniek Soldicoat

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op

Contact opnemen
Klantenvertellen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met
een 9.5 op Klantenvertellen.nl

  • UspJarenlange expertise
  • UspFlexibel en korte lijnen
  • UspVCA* gecertificeerd
  • UspHoge klantwaardering