Gietvloer Apeldoorn

Een unieke uitstraling

Een gietvloer in Apeldoorn van Soldicoat is naadloos, sterk en geeft ieder interieur een unieke uitstraling. Soldicoat is een familiebedrijf en bestaat al bijna 20 jaar. We hebben jarenlange ervaring in het leveren en leggen van gietvloeren in iedere gewenste vorm, kleur, stijl en prijsklasse. Met deze ervaring helpen we ook u met het uitzoeken van de juiste gietvloer.

Gietvloer Apeldoorn eetkamer

Voordelen van een gietvloer

Een mooie ondergrond!

Er zijn veel voordelen om voor een gietvloer in Apeldoorn te kiezen. Zo geeft een gietvloer een moderne look aan uw ruimte. Naast dat een gietvloer een mooie ondergrond voor uw woning is, kunt u er ook voor kiezen om een betonlook wandafwerking creëren. Zo heeft u de voordelen van een gietvloer maar de looks van een betonnen vloer. Het onderhouden van uw gietvloer is eenvoudig. Doordat wij de vloer altijd afwerken met een coating, is de gietvloer extra beschermd tegen krassen en slijtage. Daarnaast voelt de gietvloer in Apeldoorn aangenaam aan omdat deze door de lage warmteweerstand al gauw de omgevingstemperatuur van uw woning aanneemt.

Soldicoat gietvloer Apeldoorn

Een krachtige basis

Een gietvloer is een krachtige basis, gecombineerd met warmte en comfort. Bij Soldicoat heeft u keuze uit diverse gietvloeren die toepasbaar zijn in elke woning in Apeldoorn. Zo kunt u bij ons terecht voor een unicolour en duocolour gietvloer, maar ook een siergrind, betonciré of cementflow gietvloer. De juiste kleur kiezen is een kwestie van smaak. Kies een kleur die goed bij u past, maar ook bij de stijl van uw woning en interieur. Zo kunt u kiezen voor een gietvloer in één kleur, waardoor het naadloze effect goed naar voren komt. U kunt ook kiezen voor een betonlook, waarbij er kleuren worden gemengd en er een levendig effect ontstaat. Bij Soldicoat is alles mogelijk. Vind u het lastig om de juiste kleur te kiezen? Wij helpen u graag verder.

Gietvloer Apeldoorn epoxy garage

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een gietvloer in Apeldoorn? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten voorzien u graag van een passend advies of een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen
Aniek Soldicoat

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op

Contact opnemen
Klantenvertellen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met
een 9.5 op Klantenvertellen.nl

  • UspJarenlange expertise
  • UspFlexibel en korte lijnen
  • UspVCA* gecertificeerd
  • UspHoge klantwaardering